Påmelding til julemarked

Julemarked

Ikke før er vi ferdige med Høstmarkedet, så er gjengen bak Vivestad Julemarked klar for å ta imot påmelding. Årets julemarked arrangeres 1. og 2. desember 2018.


Påmelding i perioden 1.september-1.oktober til vivestadjul@hotmail.com. Vi vil ha et variert tilbud, så derfor skriv litt om hva du har.

 

Vi ønsker gamle og nye utstillere velkommen!

Mer om julemarkedet finnes på deres facebookside, Vivestad Julemarked.

Vivestad Julemarked - påmelding

Årets julemarked arrangeres lørdag 2. og søndag 3. desember. Fristen for påmelding er 1. oktober. Informasjon om markedet finnes på den nye facebooksiden:


Vivestad Julemarked på facebook

Julemarked 2016 - 26. og 27. november

Julemarked 2016

Nok en gang er det klart for det populære julemarkedet på Sagatun. Som vanlig er det første helg i advent, i år blir det lørdag 26. og søndag 27. november. Åpningstiden begge dager er kl. 11.00 - 16.00.

Julemarked i Vivestad 26. og 27. november 2016 - påmelding starter 1. september.

Med Høstmarkedet trygt i havn overtar julemarkedsarrangørene stafettpinnen! Det nærmer seg påmeldingstid, og her er mer informasjon:

 

Julemarkedet i Vivestad vel i havn nok en gang

julemarked 2014

Komiteen som arrangerer Julemarked i Vivestad er enda ikke ferdig med å summere opp antall besøkende og forbruk av ribbe og riskrem. Men årets Julemarked, den 29. og 30 November, føyer seg inn i rekken av markeder i Vivestad med svært godt besøk, og blide og fornøyde besøkende og utstillere. Markedet i Vivestad kan by på et allsidig utvalg av håndarbeider, smykker, gaver, dekorasjoner, bøker, nek og grønt, julebakst, brød, honning, sylte, sild og spekemat. Interessen for å stille ut er så stor at noen dessverre ikke får plass. I tillegg til å gjøre gode og nyttige juleinnkjøp kan publikum benytte anledningen til å kjøpe seg julemiddag med riskrem til dessert, eller noe annet å bite i. Til tider var det kø for å få seg noe og spise, og folk kunne fortelle at maten smakte ! Det er Bents Viltkjøkken som er ansvarlig for tilberedning av julemiddagen. Julemarkedet i Vivestad arrangeres til inntekt for Bygdehuset Sagatun. Mellom 40 og 50 personer er i sving på dugnad i løpet av helga. Komiteen for markedet består av Anne Lene Sjue Haakenrud, Karin Irene Fevang, Hildur Ektvedt og Nina Kjærås. Sistnevnte representerer husstyret for Bygdehuset Sagatun. Link til bilder fra Julemarkedet 2014 her