Ramnes Historielag

Ramnes Historielag tar vare på historien for gamle Ramnes kommune, altså Vivestad, Fon og Ramnes. Laget eier Bygdetunet Brår (Brårveien 38, 3175 Ramnes), en gammel gård med flere bygninger; Hovedhus, stabbur, uthus(aulaen), smie og kvern, samt Lukasstua som er flyttet dit fra sin opprinnelige plassering ved Fon kirke.

 

Foreningen har også en stor samling av gjenstander og av gamle fotografier. Foreningen holder møter 8 - 10 ganger per år, da er det forskjellige temaer, kurs og foredrag. I slutten av august arrangeres også Åpen gård på bygdetunet, dette i samarbeid med Ramnes bondelag og Ramnes bygdekvinnelag.

 

Hvis du er interessert i lokal historie, så meld deg inn! Mer informasjon finnes på foreningens hjemmeside, Ramnes Historielag.

Vivestad Ungdomslag

Vi arrangerer aktiviteter for alle i bygda, og nytt i 2016 vil være quizkvelder hver måned. Disse vil være spredd på en høst- og en vårsesong og vil avsluttes med bygdepuber. Vi oppfordrer bygdas befolkning til å organisere seg med lag til høstens store happening!

Følg oss på facebook

Vivestad Idrettsforening

Vi ønsker å være en forening som kan tilby enkel mosjon for folk i alle aldre.

Vinterstid kjøres det opp inntil 40 km ski-løyper i bygda.
Torsdager i vinterhalvåret er det innebandy på Høyjord skole. 

Har du ideer eller ønsker om aktiviteter, så ta kontakt, gjerne på e-post

Følg oss på facebook 

Hjelpsom 4H

Hjelpsom 4H er barne- og ungdomsorganisasjon for aldersgruppen 10-18 år.
Formål: 4H skal utvikle en aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker.
Kontaktperson: Karin Siebenlist 98008839
Norges 4H

Vivestad Bygdekvinnelag

Folket

- møteplass for aktive kvinner. 

 

Bygdekvinnelaget samler kvinner som ser betydningen av et aktivt bygdemiljø og primærnæringer. Vi har møter med tema som f.eks mat, helse og kultur. Velkommen til et hyggelig og lærerikt kvinnefellesskap!

 

Følg oss på facebook

Norges Bygdekvinnelag