Vivestad-dagen med masse blide bygdefolk!

Godt og vel 150 bygdefolk med smått og stort var samlet ved Sagatun for å bli "ristet sammen". Lag og foreninger i bygda bidro med ulike aktiviteter og gutta i Bårnesveien viste oss litt Cricket. Det ble servert grønnsakssuppe og Bygdekvinnene hadde bakt Focaccia. Det ble også rikelig med smaksprøver. Arian hadde laget Biryani (Indisk/Midt-Østen), Hanna fra Polen serverte Agurksuppe og Hind hadde med Basbosa, en Iransk kake. Maten smakte nydelig og folk koste seg med kjent og ukjent mat.

mat 1 (800x459)

Traktortrekking var en viktig post på programmet. Bygda var på forhånd delt opp i soner og hadde satt sammen lag, de ble nok utvidet i løpet av dagen - for det var mange som ville bidra! De raskeste og sterkeste kom fra Bårnesveien, tid: 5,33 sek. Traktoren ble dratt 15 m. Også barna stilte lag. Det ble litt knall og fall, ja det er et tøft liv på landet!

 

Vivestad-dag komiteen takker alle som bidro til en flott dag! Vi håper det ble noen hyggelige gjensyn og noen nye bekjentskap og ikke minst at vi alle kan være med å skape gode møteplasser i bygda.

 

En spesiell takk til:

Arian, Hanna, Hind, Bent og Bygdekvinnelaget for nydelig mat. Sigrid og 4H for sporlek. Anders August og Hasse for fotballek, Kurt for kjøring med bandvogn og cricket-gutta fra Bårnesveien.

trekking 2 bårnes (800x534)
<< Tilbake