Vel gjennomført Høstmarked

Dugnadsgjengen bak Vivestad Høstmarked kan se tilbake på nok et vellykket marked. Det anslås at noe over 6.000 mennesker besøkte markedet i løpet av helgen, noe arrangøren sier seg godt fornøyd med.

Været er et stadig tilbakevendende tema på utearrangementer, og det ble meldt om til dels kraftige byger rundt om andre steder. I Vivestad var det to mindre regnbyger på søndagen, ellers var det nærmest perfekt markedsvær, lettskyet og rundt 20 grader.

 

Ila Auto samlet mye folk til sin konsert på lørdag, og Blågjengen, Tunsberg leikarring og Trollebollene hadde alle fine underholdningsinnslag som ble godt mottatt.

 

Lørdagens ordførerduell skulle forhåpentligvis gi "brura" Re noen svar på hvem hun ville gifte seg med, men om hun ble noe klokere skal vi ikke si noe sikkert om. Men det meldes fra debatten at "Odelsgutten" fra storfamilien i nord (Hof, Sande og Holmestrand) var aktiv og pågående under frieriet...! Men om det blir fornuft eller følelser som styrer valget til slutt gjenstår å se...

 

Arrangørene takker utstillere, publikum og ikke minst dugnadsgjengen for i år, og regner med å kunne ønske velkommen tilbake neste år!

 

 

<< Tilbake