Godt besøkt Vivestad-dag til tross for regnvær

Den første Vivestad-dagen ble arrangert i fjor. Oppslutning og tilbakemeldinger ga mersmak. Bygderåd og diverse foreninger gikk derfor på med krum hals igjen. Til tross for regnvær både før og på sjølve dagen 11. juni møtte folk fram. Kanskje det blir en tredje gang neste år?

Ca. 100 vivestadinger møtte fram. Hyggelig å se at også flere utflyttede møter opp når ting skjer i bygda.

 

På grunn av regnværet måtte arrangementet flyttes inn på Sagatun. Det betyr gjerne noen improvisasjoner, men det viste seg å gå greit. Folk koste seg og praten gikk. Takk til Bents Viltkjøkken og bygdekvinnelaget for god servering - suppe og brød. Og Hind kom også i år med kake - Basbosa fra Iran!

 

Til tross for noe regn ble dagen avsluttet ute. Kurt Martinsens bandvogn er populær blandt de yngre. Helge Skjeggestad var på plass med Rødtass og til tross for litt glatt asfalt ble det gjennomført en uhøytidelig traktortrekking. Dette ga meget jevne resultater. Med nordbygda på tredje plass kjempet kombinasjonslaget Bårnesfeltet/vestbygda med sørbygda om seieren. Kombilaget, med de fordeler det har (!), vant med 7,03 sek. foran sørbygda med 7,04. Her ligger det an til revansjoppgjør neste år.

 

Takk til alle som bidro til en fin Vivestad-dag.

<< Tilbake