Vivestad høstmarked gjennomført - svært godt besøk på søndag

Årets marked er over, og det ble en flott helg. Lørdagen var preget av overskyet vær og regnbyger, men ganske bra publikumstilstrømming allikevel. Søndagen hadde tilnærmet perfekt markedsvær, med lettskyet og ca. 20 grader. Denne dagen ble det ny rekord for markedet, aldri har vi hatt så mye folk innom i løpet av en dag. Parkeringsarealene måtte utvides flere ganger, og det var til tider lang kø for å komme inn på parkeringsplassene.

Otto jr

Lørdag underholdt Vestfold ukuleleklubb, og den glade gjengen varmet tilskuerne i gråværet. Søndag stiftet vi bekjentskap men en ung mann fra Re, Otto junior. Han spilte og sang, og mange lot seg imponere av 12-åringen. Bildet viser Otto junior i aksjon på scenen. Dette er en kar som vi tror vi vil høre mye om i tida fremover! Underholdningen ble så avsluttet med konsert med Ila Auto, og de leverte som vanlig et sett med musikk, humor og aktiv underholdning for sitt publikum.

Vi regner med at et sted mellom 6.500 og 7.000 mennesker besøkte markedet i løpet av helgen, noe som vi er meget godt fornøyd med, gråværet på lørdagen tatt i betraktning.

<< Tilbake